La carrera d'obstacles Sagunt Race arriba este dissabte

Este pròxim dissabte 24 de juny, a les 18.30 hores, començarà la carrera que té com a itinerari l'Ermita de Sant Cristòfol i el Castell de Sagunt


 

 

L'Ajuntament de Sagunt col·labora amb la carrera d'obstacles Sagunt Race d'este pròxim dissabte. Es tracta d'una carrera que posarà a prova el cos, les habilitats i la potència dels valents participants.

 

Este pròxim dissabte 24 de juny, a les 18.30 hores, tindrà lloc esta prova d'esforç i resistència, organitzada per Training Cross en col·laboració amb l'Ajuntament. El recorregut consta de 7,5 quilòmetres en els quals es distribuiran 20 obstacles. L'eixida es durà a terme en l'Ermita de Sant Cristòfol, l'itinerari envoltarà el Castell i la meta serà en el punt d'eixida.

 

A les 16.00 hores els assistents arreplegaran els dorsals, per a les 18.30 hores començar la modalitat individual, a les 19.00 hores la modalitat per parelles i, finalment, la de grups a les 19.15 hores. Al llarg del recorregut hi haurà rampes, cordes, rodes, proves de força i resistència on poder grimpar, tirar, saltar, arriscar-se i embrutar-se de fang.

 

Per als participants es lliurarà una borsa amb el dorsal, una samarreta tècnica, una polsera identificativa i una bandana. Durant l'esdeveniment hi haurà música ambient, una zona amb matalassets inflables per als més xicotets i el posterior lliurament dels premis.