La Casa de Cultura rep Mauri Sanchis Trio i Damon Robinson

Demà divendres 5 de maig, a les 20.30 hores, tindrà lloc el concert en la Casa de Cultura del Port de Sagunt


La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt presenta el cicle ‘Músiques urbanes 2017’. La Casa de Cultura del Port de Sagunt rep Mauri Sanchis Trio i Damon Robinson demà divendres 5 de maig, a les 20.30 hores.

 
Des de 2003, any del llançament del seu primer àlbum 'Less is More', Mauri Sanchis s'ha posicionat com un dels músics espanyols amb major transcendència internacional en l'àmbit del groove, ja siga dins del blues, funk, jazz o soul a través de nombrosos reconeixements i premis.

 
Sanchis va ser nomenat primer 'endorser' espanyol de Hammondy Moog i primer espanyol en el segell alemany BHM. Guanyador dels premis AJH al millor àlbum, millor single, millor banda de directe i millor DVD així com del premi Kultur Cam per la seua aportació al panorama cultural d'Alacant.

 
Alguns dels seus temes han sigut inclosos en recopilatoris al costat d’estreles com John Scofield, Mike Stern, Scott Henderson o Chano Domínguez. L'artista ha participat en nombrosos festivals de jazz de transcendència internacional destacant Jazz San Javier o Pori Jazz (Finlàndia), i ha tocat o gravat amb estels de la talla de Vargas Blues Band, Kepa Junkera, Raimundo Amador, Randy Brecker, Bill Evans, Dean Brown, J. DeFrancesco, Popa Chubby, Graham Foster, o Chuck Loeb entre uns altres.

 
El programa del concert serà el següent:

 
1. TAKE SIX (Compositor: Mauri Sanchis)
2. HOMESICK (Compositor: Mauri Sanchis)
3. ALWAYS (Compositor: Mauri Sanchis)
4. SPIRAL (Compositor: Mauri Sanchis)
5. EEMA’S SONG (Compositor: R. Levy)
6. LIGHTS (Compositor: Mauri Sanchis)
7. THE SHARK (Compositor: Mauri Sanchis)
8. HOOCHIE COOCHIE MAN (Compositor: W. Dixon)
9. EVERY LITTLE THING (Compositor: Mauri Sanchis)
10. POCKET GROOVE (Compositor: Mauri Sanchis)
11. THRILL IS GONE (Compositor: R. Hawkins i R. Darnell)
12. STORMY MONDAY (Compositor: T-Bone Walker)
13. ON MY WAY (Compositor: Mauri Sanchis)
14. BABY KNOWS (Compositor: Prince)​