La Casa de la Joventut de Sagunt inaugura un aula de salut i una zona amb tatami

Les noves instal·lacions permetran ampliar els grups d'activitats i millorar la qualitat del servei oferit per l'àrea d'Activitat Física i Salut de la delegació d'Esports
 La Casa de la Joventut de Sagunt té des de hui un aula de salut per realitzar classes d'activitat física i una zona amb tatami per practicar judo i activitats esportives que requerisquen este equipament.

 

Fins ara l'àrea d'Activitat Física i Salut de la regidoria d'Esports realitzava les seues activitats en la pista de l'edifici, la qual cosa suposava un espai massa gran i en el qual els usuaris i usuàries patien fred a l'hivern i calor a l'estiu. A més, limitava la possibilitat d'ampliar els grups d'activitats, perquè havien de compartir la pista amb els clubs d'esports.

 
 

Estes reformes permetran ampliar els grups de persones majors, amb molta demanda, programar més activitats a les vesprades i oferir un servei de major qualitat. El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha declarat que este era “un dels grans reptes de la regidoria d'Esports, portar al nucli de Sagunt un àrea de salut”. Amb estes noves instal·lacions la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt dóna “un servei a molts usuaris tant jóvens com majors de la nostra població, i per tant és un nou dia de satisfacció en esta política que portem de rehabilitar i adequar les instal·lacions esportives donant la major qualitat possible”.

 
 

L'import d’estes obres ha sigut de 38.602 € (IVA inclòs) i han sigut realitzades per l'empresa Novarse Construcciones, S.L. per encàrrec municipal.