La Casa Municipal de Cultura acollirà demà 4 de març l'exposició “Aquarel·les” de Mercedes García

La mostra l'organitzen l'associació Ateneo El Puerto i la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora de la qual és Maribel Sáez
Imagen 1
 
La Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt acollirà demà, dimecres, 4 de març, a les 19 hores, la inauguració de l'exposició de pintures “Aquarel·les” de Mercedes García. La mostra l'organitzen Ateneu El Port i la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora de la qual és Maribel Sáez. 
 
Mercedes García comença a pintar aquarel·les per inclinació pròpia des de molt jove. En 1989, s'incorpora al grup d'aquarel·listes denominat “Pont de fusta” i perfecciona la seua tècnica i coneixements amb els pintors Rafael Sempere, José Estellés i Leonardo Sala, entre uns altres. Durant 1988 i 1989 realitza estudis en la Facultat de Belles arts de Sant Carlos de València. Així mateix, participa en el taller del Catedràtic Vicente Mir. Ha realitzat nombroses exposicions tant individuals com a col·lectives a Sogorb, Rubielos de Mora, Xàtiva, València, Castelló i Teruel. 
 
L'exposició podrà veure's fins al pròxim 27 de març.