La Casa Penya s’obri als centres educatius

Els alumnes de primària i secundària podran visitar durant este curs el centre educatiu, l'exposició permanent i la fauna i flora silvestre

La Casa Penya s'obri als centres educatius. La Comissió d'Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Sagunt conviden a les escoles a descobrir La Casa Penya, el centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

 

Durant el curs 2017-2018, La Casa Penya obri les seues portes a alumnes de primària i secundària de forma gratuïta fins a esgotar l'oferta de visites escolars. Amb estes visites volen promoure una relació directa entre els alumnes de primària i secundària amb la marjal i la natura. Es tracta d'una experiència educativa enriquidora amb la qual, a més de descobrir els valors mediambientals de les zones humides, els alumnes reforcen els diferents continguts que han treballat en classe.

 

La Casa Penya estarà oberta a les escoles els dimecres al matí. L'activitat és gratuïta i estarà guiada per monitors d’Acció Ecologista-Agró, entitat d'utilitat pública que porta més de dues dècades desenvolupant iniciatives d'educació ambiental.

 

Per a concertar una visita cal enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pel matí al 96 026 36 17.