La Conselleria substituix les cobertes de fibrociment en el CEIP Baladre

Esta nova reforma proporcionarà a les aules un major confort i una millora en la sensació térmica
 


El CEIP Baladre del Port de Sagunt ha substituït les seues cobertes de fibrociment per cobertes de tipus sándwich. A més, esta nova reforma proporciona una millora en l'aïllament tèrmic que genera un major confort en les aules. El projecte també inclou làmines externes d'alumini orientades cap al sud per a millorar el benestar en les classes. 

Les reformes van començar el passat 9 d'agost i la seua finalització està prevista per a esta setmana. El projecte s'ha dut a terme per la Conselleria d'Educació i Cultura, que va adjudicar l'obra a l'empresa Cronograma, amb un cost total de 167.498 euros més IVA.

 
 

El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, ha declarat que “durant este mes d'agost s'ha eliminat el fibrociment del col·legi Baladre canviant per cobertes tipus sándwich. A més de l'eliminació del material, se millora l'aïllament tèrmic en les aules per millorar el confort. A més a més, el projecte inclou làmines externes d'alumini orientades cap a sud per millorar el confort tèrmic en les aules. Començaren les obres el passat 9 d'agost i van a finalitzar esta setmana. El cost del projecte és de 168.000 euros més IVA i està sufragat per la conselleria d'educació i cultura”.

 

A més, s'està treballant per a aplicar els mateixos canvis a col·legis del municipi com el Villar Palasi i el Maestro Tarrazona per a obtindre les mateixes millores tèrmiques en les aules i que siga beneficiós tant per a alumnes com per a professors.