La delegació de Cultura projectarà aquest diumenge la pel·lícula “Passions privades d'una dona”

Aquesta projecció s'emmarca dins del cicle “Musical Biogràfic” i començarà a partir de les 19 hores en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora delegada de la qual és Maribel Sáez, en col·laboració amb l'associació Philip & Sam i Culturarse oferirà aquest diumenge, 26 d'abril, a les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, una nova sessió dels ja habituals “Diumenges de Cinema”. Concretament, es projectarà la pel·lícula “Passions privades d'una dona”. Aquesta producció s'emmarca dins del cicle “Musical Biogràfic” que programa el consistori dins de l'agenda cultural de primavera. L'entrada serà totalment gratuïta.
 

El film de 1991, dirigit per James Lapine, explica la història de la baronessa Dudevant (coneguda pel seu pseudònim: George Sand), que es va separar del seu marit fa anys, i es troba a París, on viu amb els seus dos fills. Escriptora coneguda, sol portar vestimenta masculina i entre el seu cercle d'amistats, entre d’altres, es troben el compositor i virtuós del piano Franz Liszt, el pintor Eugène Delacroix, i l'escriptor Alfred de Musset. En la capital escolta tocar al compositor i pianista Frédéric Chopin i fascinada per la seua música immediatament se sent atreta per ell.

És un atractiu drama biogràfic que se centra en la relació establida entre l'escriptora Georges Sand i el compositor Chopin. És la típica producció britànica amb una gran recreació d'ambients i va suposar el debut darrere de la càmera de James Lapine.

La pel·lícula té una durada de 109 minuts, es projectarà en versió original subtitulada i no està recomanada a menors de 7 anys.