La delegació de Joventut organitza la projecció de les pel·lícules “The Grand Seduction” i “The Boxtrolls” per a aquest cap de semana

Els afeccionats a la gran pantalla i els més xicotets podran veure els films de forma gratuïta
Imagen 1
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt organitza per a aquest cap de setmana la projecció de dues pel·lícules en el Casal Jove de Port de Sagunt de forma gratuïta. El divendres, a les 19 hores, els afeccionats a la gran pantalla podran gaudir del film “The Grand Seduction” i el dissabte, a les 11.30, els més xicotets podran veure “The Boxtrolls”. 

La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat “als joves i als xicotets de la ciutat al fet que gaudisquen de les sessions de cinema que hem preparat per a ells amb l'objectiu que, durant les vacances de Pasqua, tinguen alternatives d'oci diferents”. 
 

The Boxtrolls
 
La comèdia canadenca “The Grand Seduction” (2013), dirigida per Don McKellar, és un “remake” o versió de la “La gran seducció”. Explica la història dels habitants d'un petit poble que han de trobar un metge si volen que una empresa construïsca una fàbrica en la zona. La tasca s'encomana a Murray French, que tria a Paul Lewis. A partir de llavors, els veïns intentaran convèncer i seduir a Paul perquè es quede amb ells de forma permanent. 

Per la seua banda, la pel·lícula nord-americana d'animació “The Boxtrolls” (2014), dirigida per Graham Annable i Anthony Stacchi, comença en Cheesebridge, una elegant ciutat de l'era postvictoriana en la qual els seus habitants viuen obsessionats pels diners, la classe i el formatge. Sota els seus carrers viuen els Boxtrolls que, segons les creences dels ciutadans, són uns monstres que ixen dels embornals a la nit per a fer-se amb els béns més preuats dels habitants. No obstant això, pot ser que estiguen equivocats.