La delegació d’Igualtat concedeix subvencions per a la realització de projectes a 10 entitats

Els projectes finançats per l’Ajuntament de Sagunt van destinats a Entitats sense Ànim de Lucre per un valor de 9.041,30 euros
Imagen 1

La delegació d’Igualtat de l’Ajuntament de Sagunt ha concedit les subvencions en matèria de foment de l’igualtat i prevenció de la violència de gènere a 10 entitats. L’import total ascendeix a 9.041,30 euros repartit en varios projectes que es presentaren fins el mes de setembre.

L’objectiu principal d’aquestes subvencions es configurar un mecanisme de col·laboració entre l’Ajuntament de Sagunt i les Entitats sense Ànim de Lucre per a la gestió d’activitats considerades d’interés general, que complementaran i potenciaran els valors relacionats amb l’igualdtat efectiva entre sones i homes i la prevenció de la violència de gènere.
Les entitats beneficiàries de les subvencions han sigut: “Asociación de Amigas Supervivientes” amb un “Taller de crecimiento personal”(726,3€); Col·lectiu Dones Sagunt 8 de Març amb el XXIV Concurs de Cartells i l’exposició La Tira de Dones (450€); “Asociación de Amigas Supervivientes amb una xarrada sobre la violència de gènere (421,2€); Col·lectiu Dones Sagunt 8 de Març amb la conferència-debat Reflexió sobre la realitat transsexual i les diferències en el desenvolupament sexual (243€); Associació Dones Baladre amb el Taller artístic per a la transmissió oral i objectual de històries de dones de Sagunt (1000€); “Asociación Salud y Ocio” amb un taller de teatre (1200€); Col·lectiu Dones Sagunt 8 de Març amb una conferència-debat Dones refugiades (240€); Club de Lluita Camp de Morvedre amb un taller de “Krav-Maga, técnicas básicas de defensa personal para las mujeres” (1820,8€); “Fundación de trabajadores de la siderurgia” amb el taller Desenmascarant els micromasclismes (2100€); Associació Salut per la Tardor amb un taller de teatre i actuacions (840€).
 
Els justificants de la despesa han de correspondre amb les dades de la realització de l’activitat. Aquells projectes que no es duguen a terme, hauran de ser reintegrats i en cap cas es transferiran a altres projectes. Únicament s’ha desestimat un projecte, a petició de la pròpia entitat: “AC La Niñacristal” amb el projecte “Luchadoras de las historias y el voto femenino” y tallers de “Estimulación laboral para mujeres adolescentes en riesgo de exclusión”.

Inauguració de l'exposició "Tira de Dones", una de les activitats subvencionades