La delegació de Comerç i Mercats assistix a la presentació de la nova Federació d’Associacions de Venda no Sedentària

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Sagunt en va rebre un premi en l’acte per 'La implicació amb la venta no sedentària durant la pandèmia'

Dilluns passat, es va presentar a Catarroja la nova Federació d’Associacions de Venda no Sedentària de la Comunitat Valenciana (FAVENS CV). A esta presentació va assistir la regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, que prèviament ja havia mantingut algunes reunions amb membres d’esta federació per a parlar del projecte i plantejar noves idees. La federació naix per a cobrir les necessitats sorgides a la venda no sedentària.

A més, a l’acte de presentació també hi van assistir, entre altres autoritats, el secretari autonòmic de Vicepresidència, Iván Castañón; la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro; la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Ana Seguí; i el subsecretari de la Conselleria d’Economia sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Natxo Costa.

Després de la presentació, el president de la Federació, Miguel Àngel Viñes, va reconèixer el gran treball desenvolupat durant la pandèmia per algunes entitats i persones. En este sentit, es va fer l’entrega d’uns premis i la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Sagunt en va rebre un per La implicació amb la venta no sedentària durant la pandèmia, pel que Quesada ha manifestat que se sent «molt orgullosa de rebre este premi, i posaré tot de la meua part per a continuar sent mereixedora d'ell durant tot el temps que estiga al capdavant de la delegació de Comerç i Mercats».

Així mateix, Quesada ha destacat que: «és cert que tenim molt clar des de l’equip de Govern els mercats municipals i la importància que tenen en el nostre municipi, el centenar de llocs de treball que generen, i la vida que dona a la nostra ciutat cada volta que hi ha un mercat extraordinari».