La delegació de Comerç posa en marxa la Campanya de Promoció del Comerç Local “Comprar en la teua ciutat no té preu!”

Els premis que s'atorgaran enguany seran tres per valor de 1.000 euros i sis de 500 euros, que hauran de ser gastats en els comerços que han participat en la campanya
Imagen 1
La delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt, al costat de les associacions de comerciants del municipi, ha posar en marxa la Campanya de Promoció del Comerç Local sota el lema “Comprar en la teua ciutat no té preu!”. Concretament, aquesta iniciativa comercial té lloc des del 7 de setembre i finalitzarà el 15 d'octubre. 
 
Cal destacar que es tracta d'una campanya consolidada que obté una molt bona resposta del públic i gran acceptació entre els comerços i consumidors del municipi. En total són 340 els establiments comercials que s'han adscrit enguany. 

El regidor delegat de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, considera que “amb la campanya ‘Comprar en la teua ciutat no té preu’ seguim apostant i impulsant el comerç local, tan rellevant per al desenvolupament de l'economia de la nostra ciutat, així com la gran acceptació d'aquest esdeveniment per part dels comerços i consumidors”. 

Els establiments hauran d'exposar el material promocional que l'Ajuntament de Sagunt els ha fet arribar de forma gratuïta abans de l'inici de la campanya: els tiquets o bitllets per a emplenar pels clients que realitzen compres en els comerços, les urnes de cartó per al dipòsit dels bitllets correctament emplenats, el distintiu de participació i els cartells promocionals. 

Els premis seran tres per valor de 1.000 euros i sis de 500 euros, que hauran de ser gastats en els comerços que han participat en la campanya. L'objectiu és que puga beneficiar-se un major nombre de persones. 
 
L'acte d'extracció de bitllets tindrà lloc el dia 26 d'octubre, a les 19 hores, en saló d'actes del Centre Cívic del Port de Sagunt. Està previst que es realitze davant notari, el regidor, la tècnica del consistori i representants de les diferents associacions de comerciants. El sorteig començarà en extraure's a l'atzar uns quants bitllets. Posteriorment, es contactarà amb la persona les dades de la qual apareixen en el bitllet per telèfon. En cas que l'interessat no conteste es procedirà a l'extracció d'un nou bitllet. A més, eixe dia es realitzarà un sorteig addicional entre els assistents a l'acte, que podran guanyar obsequis oferits pels comerciants de la localitat i fins i tot una nit d'hotel. 
 
Posteriorment, l'acte de lliurament de premis tindrà lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt. Els guanyadors del concurs comptaran amb un termini per a decidir els comerços participants on volen realitzar les compres i hauran de consumir la totalitat del premi en el termini que s'indique des de la delegació de Comerç del consistori. 
 
El cartell promocional ha sigut dissenyat per Beatriz Bronchud i va ser l'obra guanyadora del concurs de disseny del cartell i el lema de la campanya.