La delegació de Cultura oferirà la comèdia “Muerto en el acto” de Ornitorincs aquest divendres

L'obra forma part de la programació que organitza el departament municipal i podrà veure's a partir de les 22.30 hores en la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora del qual és Maribel Sáez, oferirà aquest divendres, 27 de març, a les 22.30 hores, la representació de la comèdia “Muerto en el acto” de la companyia Ornitorincs, que podrà veure's en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt.
 
L'acció se situa en 1975, en un teatre del nostre país. Durant la representació de “El vuelo de la codorniz" apareix mort el protagonista. A partir d’eixe moment, tots els membres de la companyia teatral, juntament amb el públic present, seran sospitosos de l'assassinat. L'inspector Mercadal i el seu ajudant, el sub-inspector Marino, tractaran de descobrir a l'assassí seguint la reconstrucció dels fets. 
 
Els autors de l'obra són: Enrique Jardiel, Pedro Muñoz, Carlos Arniches, Jaime Pujol i Diego Braguinsky. El director és Jaime Pujol i els actors que intervenen són María Zamora, Josep Manel Casany i Diego Braguinsky, amb la col·laboració especial d'Olga Utiel. 
 
Es tracta d'una comèdia hilarante protagonitzada per un tipus d'humor absurd, surrealista, jocós i divertit. L'obra, que es representarà en castellà, podrà veure's per un preu d'entrada de set euros.