La delegació de Cultura organitza la presentació del llibre “SOS Mi hija es sorda” de Loles Sancho

L'acte tindrà lloc en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt aquest dimecres, 18 de gener, a les 19 hores
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat la presentació del lliure “SOS Mi hija es sorda” de l'autora Loles Sancho Martí, que tindrà lloc aquest dimecres, 18 de gener, a les 19 hores, en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt.
 
A principis de 2014 un dels objectius de l'autora Loles Sancho era escriure un llibre que explicara com ha sigut la seua vida des que van diagnosticar sordesa a la seua filla Aitana. El llibre es va publicar a l'octubre de 2014 i va ser ràpidament un èxit de vendes. Els dies 20 d'octubre i 20 de novembre va ser el llibre més venut en la plataforma Bubok. La presentació oficial va ser el dia 3 de desembre en l'Ajuntament de Canet d´en Berenguer coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
 
Loles Sancho es defineix com a consultora de màrqueting online, formadora, blogger i social mitjana. Treballa com freelance, pel seu compte, i és aficionada a córrer. Dedica part del seu temps a escriure sobre aquest esport, la qual cosa li fa fusionar dos dels seus entreteniments en un: escriure i córrer. Segons ella, ser mare d'una xiqueta amb discapacitat és el major repte que la vida li ha posat davant. La sordesa de la seua filla li ha fet retrobar-se i traure la millor versió de si mateixa.