La delegació de Cultura programa l'exposició “Polípticos” de la Tira de Dones

La inauguració de la mostra tindrà lloc dimecres que ve, 2 de novembre, a partir de les 19 hores en la Casa Municipal de Cultura
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa l'exposició “Polípticos” de la Tira de Dones. La mostra s'inaugurarà el dimecres, 2 de novembre, a partir de les 19 hores en la Casa Municipal de Cultura i es podrà gaudir fins al pròxim 27 de novembre.
 
Es tracta d'una exposició pictòrica que reflecteix la situació de més de 65 milions de desplaçats i refugiats de tot el món, les persones obligades a fugir. La meitat d'elles procedents de Síria, Somàlia i Afganistan, dels quals la meitat són xiquets i xiquetes. Sobre totes aquelles persones que travessen el Mediterrani i les més de 10.000 que han mort des de 2014. Tal com explica el tríptic de l'exposició.
 
Les obres són d'Amparo Gómez, Anna Pastor, Clara Salinas, Estefanía Sánchez, Elena Uriel, Encarna Tort, Inma Ortega, Irene García, Laura Orts, Lorena Cuenca, Majo Pardo, Myrrha Bosch, Vicenta Martín i Visi Planells.