La delegació de Cultura programa l'obra teatral Ser o no res amb actors coneguts de sèries de televisió

La companyia Teatre Micalet representarà l'obra el divendres en la Casa Municipal de Cultura, dins de la programació de primavera de la delegació de Cultura. L'obra és per a tots els públics, en valencià, i l'entrada costarà 7 euros.
Imagen 1
Si ens acostem aquest divendres a la Casa Municipal de Cultura (c/ Progresse, 9), podrem veure a quatre actors en l'obra Ser o no res, que a través de personatges de diferents obres de Shakespeare i de situacions quotidianes, ens parlaran de la vida o el poder, l'amor, en clau de comèdia i drama.
 
La delegada de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, Maribel Sáez, ha destacat l'elecció d'aquesta obra: “Crec que anem a gaudir molt amb una representació que ens acosta a Shakespeare per a reflexionar sobre el present. A més, complim un dels nostres objectius com és el de promocionar a les companyies i actors valencians i locals”.
 
Aquesta representació forma part de la programació de primavera de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. Començarà a les 22.30 hores, és en valencià, i el preu de l'entrada és de 7 euros.
 
El repartiment està format per quatre actors valencians, Pilar Almeria, Sergio Caballero, Empar Canet i Pep Ricart, amb una gran trajectòria tant en teatre com en cinema i televisió.
 
L'obra està produïda per la companyia Teatre Micalet i dirigida per Resu Belmonte. Els actors són molt coneguts per les seues aparicions en sèries de televisió molt populars com a L'alqueria blanca, Senyor retor, Herència de sang, Bon dia Bonica o Dóna Cape. També han treballat en sèries com a Hospital Central, El vaixell, Flor de Maig, Arròs i tartana, Explica'm, etc.
 
Teatre Micalet naix en 1995 per inciciativa de Joan Peris, Ximo Solano i Pilar Almeria com a centre de producció i exhibició teatral en el Teatre Micalet. Des de llavors ha produït nombroses obres d'autors com Molière, J. Sanchis Sinisterra, Shakespeare, Bertolt Bretch, Dario Fo i Paco Zarzoso, entre uns altres.