La delegació de Joventut i Infància programa tallers de jocs i manualitats per als mesos de gener, febrer, març i abril

L'activitat, que és gratuïta, està pensada per a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys i la inscripció es podrà realitzar fins dilluns que ve, 17 de gener

El departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt ha programat tallers de jocs i manualitats per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys per als mesos de gener, febrer, març i abril.

Per al mes de gener estan previstos realitzar jocs de coneixements, arbres amb pinyes i el collaret de la pau. Per a febrer, hi ha tallers programats sobre com fer màscares per a carnestoltes, el drac xinés, jocs cooperatius i hamma beads manga. Les manualitats per al mes de març són crear un ‘ninot’, la brotxa fallera, fulles d'argila i joguets reciclats. I, finalment, a l'abril es durà a terme el taller de fer marcapàgines i ‘som artistes’.

Les i els interessats es podran apuntar a un dels tres grups diferents que existixen. El primer grup serà els dimarts en el Casal Jove; el segon grup serà els dimecres en el Centre Cultural Mario Monreal i, finalment, els dijous, també, en el Casal Jove. L'horari sempre serà de 17.30 a 19.30 hores. La inscripció i activitat és gratuïta però serà necessari realitzar una sol·licitud prèvia a través del següent enllaç https://aytosagunto.apuntate.online/pio fins dilluns que ve, 17 de gener. S'ha d'entrar dins de l'apartat ‘Casal Jove’ i seguidament en ‘Tallers de jocs i manualitats’.

Per obtindre més informació es pot contactar a través de correu electrònic, joventut@aytosagunto.es o per via telefònica telefonant al 96 268 34 39. L'activitat compta amb el suport de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.