La delegació de Joventut ja ha obert el termini d'inscripció en Pasqua de Xiquets i Xiquetes

És un programa d'educació en el temps lliure que també ajuda a conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ja ha obert el termini d'inscripció en “Pasqua de Xiquets i Xiquetes 2015” , un programa dirigit a xiquets i xiquetes matriculats en qualsevol curs des de segon del cicle d'infantil fins a tercer del cicle d'educació primària, és a dir, nascuts des de l'any 2003 fins al 2011, tots dos inclosos. Els interessats podran inscriure's fins al dia 31 de març en Espai DINA (c/ Albalat,1) i en el Casal Jove (c/ Vent de Marinada) en aquestes activitats que tenen un preu de 32 euros.

La regidor delegada de Joventut, Davinia Bono, ha explicat que: “des de l'Equip de Govern som conscients de la importància d'organitzar activitats per als menors en el seu temps lliure, facilitant també la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances de Pasqua”. 

Pasqua de Xiquets i Xiquetes és un programa d'educació en el temps lliure que s'estén durant cinc dies, del 7 a l'11 d'abril, en horari de 9 a 13 hores, encara que hi ha possibilitat de deixar al menor a partir de les 8 hores i fins a les 14 hores. Els llocs de realització de les activitats són el col·legi Mediterrani en Port de Sagunt i en el col·legi Cronista Chabret a Sagunt.
 
 
Davinia Bono, regidora de Joventud