La delegació de Joventut organitza per a aquest cap de setmana nombroses activitats amb motiu del Dia Internacional dels Museus

Algunes iniciatives que s'han preparat per als joves del municipi són projeccions cinematogràfiques, visites, música, contacontes i teatre jove
Imagen 1
  
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat per a aquest cap de setmana nombroses activitats molt diverses per als joves del municipi: projeccions cinematogràfiques, visites, música, contacontes i teatre jove. Moltes d'aquestes iniciatives s'emmarquen dins de la programació preparada amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha destacat: “Aquesta setmana oferim moltes activitats molt diverses per als joves del municipi i també per a tota la família. Com sempre, intentem adaptar-nos a tots els gustos i, a més, commemorar les dates assenyalades amb iniciatives especials com és el cas de la programació del Dia Internacional dels Museus”. 
 
Aquest divendres, 15 de maig, a les 19 hores, tindrà lloc una iniciativa nova, ja que es projectarà la pel·lícula de terror “Els crims del Museu de Cera” en un marc molt especial, la sala audiovisual del Forn Alt.
 
El divendres, a les 20 hores, els amants de la música podran gaudir d'un concert de Sara Ledesma, membre del grup castellonenc LopLop, en el jaciment de la Via del Pòrtic de Sagunt. La intèrpret cantarà un set acústic acompanyada de la seua guitarra i un ukelele. L'entrada a aquest concert, que està dins de la programació, serà gratuïta. 
 
El dissabte, 16 de maig, a les 10.30 i les 12 hores, hi haurà una visita al Forn Alt per a tota la família. Les inscripcions són gratuïtes i hauran de realitzar-se cridant al telèfon 96 268 34 39. Per al dissabte, a partir de les 10 hores, també s'ha organitzat un itinerari didàctic per a reviure el Sagunt romà per a menors de 8 a 12 anys. Les inscripcions també són gratuïtes i es formalitzaran cridant al telèfon anteriorment indicat. El mateix dissabte, a les 11.30 hores, es projectarà la producció infantil “Doraemon i Nobita Holmes en el misteriós món del futur” en el Casal Jove. 

El dissabte, 16 de maig, a les 20 hores, tindrà lloc la representació de teatre jove “No et salves”, un homenatge a l'escriptor Mario Benedetti, en el Casal Jove del Port de Sagunt. Segons expliquen, aquesta obra no és un recital, és un còctel de causes i un puzle armat a través de textos de l'autor uruguaià no solament amb els seus versos sinó com la seua prosa. 

El diumenge, 17 de maig, a les 12 hores, hi haurà una sessió de contacontes infantils en el Museu Arqueològic de Sagunt, dirigida a menors de 4 a 6 anys, en un dels llocs emblemàtics del municipi. Les inscripcions es realitzaran a partir de les 11 hores en el propi museu.