La delegació de Joventut presenta un ampli programa per a celebrar Halloween

Durant quatre dies s'han preparat activitats de tot tipus en el Casal Jove

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat una variada oferta d'activitats perquè tots els que ho desitgen puguen gaudir com mai de la festa de Halloween des del divendres fins al dilluns. Quatre dies amb iniciatives dirigides a públic de diferents edats, encara que algunes d'elles, com la del cicle de cinema, el Morvedre Horror Story, és per a tots els públics que podran gaudir de pel·lícules clàssiques de terror dels anys 80 des del divendres fins al mateix dilluns.

El Casal Jove es converteix, un altre any més, en el centre de les celebracions en aquestes dates. Com indica el regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, “Enguany tenim una oferta vinculada amb Halloween molt àmplia i variada, i també per a tots els públics, des dels 3 fins als 99 anys. Cada any més gent ve al Casal Jove a celebrar Halloween i per açò hem volgut fer coses noves, com el cicle de cinema dels 80 amb clàssics com Els Gremlins, ampliant les activitats i els dies”.

El dissabte per a l@s joves dels IES, i la resta que desitgen participar, s'ha programat LLuna Plena, un conjunt d'activitats des de les 17 hores, i tallers des de les 18 a les 21 hores, així com un concurs que porta com a nom “Un per a Guanyar”. (Totes les activitats i horaris estan detallats en els cartells que publiquem).

Per als més xicotets, de 3 a 11 anys, el dilluns 31 s'han organitzat contacontes, màgia, túnel del terror, taller de cuina i una sèrie de sorpreses que aniran descobrint en la Nit de Halloween, les activitats de la qual es desenvoluparan des de les 17 a les 22 hores. (17:30 -19:30 TALLERS: CUINA, CHAPES, PYSSLAS, MANUALITATS.. 17:30 i 18:30 h. CONTACONTES .17:30 a 19:30 h. TÚNEL DEL TERROR.17:30 a 20:30 h.
ANIMACIÓ: Castells, pintacares, photocall i animació de carrer.19:30 h. PARADE HALLOWEEN.20 h ESPECTACLE DE MÀGIA: LA Brujita Wifi: Molta màgia, rises, bruixes i fantasmes).