La delegació de Joventut programa cinema, música, i exposicions en el Casal Jove

Els interessats ja poden consultar l'oferta de tallers lúdics i formatius que ha preparat el departament municipal
Imagen 1
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a aquest cap de setmana cinema, música, exposicions, excursions i les activitats de “Lluna Esplai” en el Casal Jove.
 
La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat a tots els joves del municipi “a gaudir de les activitats que hem preparat des de la delegació. Es tracta d'iniciatives lúdiques, culturals i formatives que permeten als joves i xiquets de la ciutat gaudir d'un oci alternatiu i adaptat a tots els gustos”.
 
La programació començarà el divendres, 20 de març, a partir de les 19 hores, amb en Cinema Club del Casal, on es projectarà la pel·lícula “Gattaca”, ambientada en una societat futura en la qual la major part dels xiquets són concebuts in vitro i amb tècniques de selecció genètica. Vincent (Ethan Hawke), un dels últims xiquets concebuts de manera natural, naix amb una deficiència cardíaca i no li auguren més de trenta anys de vida… 
 
El dissabte, 21 de març, Teatres de la Llum presentarà el taller-espectacle “Bichos” en el Casal Jove de Port de Sagunt. A les 10 hores començarà el taller i a les 13 hores l'espectacle familiar. El taller de teatre està dirigit a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys i l'espectacle està obert al públic en general i destinat a persones de totes les edats. L'entrada serà gratuïta. Els xicotets que desitgen participar en el taller hauran d'inscriure's prèviament. 
 
Els afeccionats a la música també tenen una cita el dissabte, ja que a partir de les 19 hores tindrà lloc el concert de Discover, que farà versions de música disc, i Dj Base, que oferirà una sessió de funk i soul. L'entrada és gratuïta. 
 
A més, fins al 10 d'abril podrà visitar-se l'exposició “Empremtes de la dóna en la història”. La mostra ofereix una retrospectiva sobre la història de les dones que han contribuït notablement a la construcció de la societat. Fins al 17 d'abril també podrà veure's l'exposició “Assenyalant el camí de Nikola Tesla”, que fa un recorregut per la vida i els invents d'una de les figures de la ciència del segle XX més important i, al mateix temps, més desconegut. 
 
El 21 de març tindrà lloc la “Ruta de Raquel: Viatgers de l'època medieval”. L'excursió començarà a les 10 hores i la seua durada aproximada serà de dues o tres hores. Les inscripcions podran realitzar-se fins a tres dies abans de cada excursió. Les rutes estaran dinamitzades per una monitora i podran assistir els pares o mares acompanyant als xiquets. Es tracta d'una activitat gratuïta dirigida a xiquets de 6 a 11 anys.