La delegació de Mobilitat Urbana i AVSA posen en marxa el nou Abonament 10 València

Amb el abonament cada viatge valdrà 2’50 euros, tant des de Sagunt com des del Port de Sagunt
La delegació de Mobilitat Urbanitat de l'Ajuntament de Sagunt i l'empresa Autos Vallduxense S.A. (AVSA) han posat en marxa el nou Abonament 10 València amb el qual cada viatge valdrà 2’50 euros, tant des de Sagunt com des del Port de Sagunt. 
 
La delegada de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, ha destacat: “Entenem que aquesta millora suposa un assoliment i respon al clam popular per a la unificació de les tarifes, que, encara que no responguen al bitllet senzill, sí ho fan en el seu conjunt, donant resposta als usuaris més habituals. A més, el abonament permet fer el transbord amb els autobusos interurbà i orbital de manera gratuïta”. Maestro també ha avançat que “aquest és l'inici d'una millora substancial del servei en tots els àmbits”. 
 
El nou Abonament 10 València és vàlid per a les línies 115, així com per a fer transbord amb les línies 1, 2 i 102. La càrrega de deu viatges valdrà 25 euros i es podrà fer una càrrega màxima de vint viatges. L'ús diari estarà limitat. Hi haurà un màxim de quatre cancel·lacions, sense comptar els transbords. A més, la targeta està preparada per a carregar el Abonament 10 Transport SUV, per a viatjar entre el Port de Sagunt, Sagunt, Canet, la platja de Canet i les platges d’Almardà i Corinto. 
 
La targeta es podrà adquirir per un preu de 4’5 euros en www.avsa.es i en els següents quioscs i estancs: el Quiosc Miguel Ángel del carrer Horts, 28; l'estanc de l'avinguda País Valencià, 31; el quiosc Alfa del carrer Murillo, 6; el quiosc Ana María del carrer Regna Juana, 4; el quiosc Lorenzo Martínez de la plaça Regna Fabiola; Tu Kiosko de l'avinguda Arquitecte Alfredo Simón Gurumeta; l'estanc del carrer 9 d’Octubre, 78; l'estanc de l'avinguda Camp de Morvedre, 99; i el carrer Azorín, 6, del barri Baladre.