La delegació de Mobilitat Urbana organitza diversos actes per celebrar la “Setmana de la Mobilitat”

Les activitats previstes es celebraran en el Centre Cívic els dies 22 i 24 de setembre
La delegació de Mobilitat Urbana de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat diversos actes per celebrar la “Setmana de la Mobilitat”, que començarà dilluns que ve 18 de setembre i es perllongarà fins al dia 24.

La regidora de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, ha declarat que “un any més estem a les portes de la Setmana Europea de la Mobilitat, i com no pot ser d'una altra manera, Sagunt es suma a la mateixa. Del 18 al 24 de setembre entrarem de cap en este projecte que ens acostarà, una mica més, a la mobilitat sostenible que tant desitgem. Tenim programades diverses activitats per a la setmana, com el lliurament de premis d'un concurs escolar que hem engegat des de l'any passat, en relació a la mobilitat sostenible, la presentació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sagunt (PMUS), que pretenem poder dur a terme i al Ple al més prompte possible, i, finalment, com ja es va fer l'any passat, es farà una carrera amb bici. Us animem al que participeu en totes estes activitats, i desitgem, amb açò, poder estar una mica més prop del Projecte Europeu de Mobilitat Sostenible”.

Concretament, el divendres 22 a les 19h, el Centre Cívic, situat en l'Antic Sanatori de Port de Sagunt, acollirà la presentació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sagunt (PMUS), així com unes Jornades de Participació Ciutadana en les quals es podran resoldre tots els dubtes sobre este tema.


Fotografia d'arxiu de l'anterior edició del Dia de la Bici

Per al diumenge 24 està previst el Dia de la Bici, per al qual s'ha organitzat una ruta amb bici amb eixida junt al Centre Cívic (Triángulo Umbral). Els interessats hauran d'assistir a les 10h al punt de trobada per participar en el recorregut urbà, que eixirà fins a la platja, i tornarà al punt d'origen. Posteriorment, es realitzarà el lliurament de premis als dibuixos presentats al concurs escolar d'Educació Vial.

D'altra banda, com ja és habitual, el divendres 22 també es celebrarà el dia sense cotxe, en el qual els veïns podran gaudir de l'autobús urbà gratuït.