La delegació de Platges ofereix per primera vegada en pasqua serveis sanitaris i de socorrisme en les platges de Port de Sagunt i Almardà

L'Ajuntament de Sagunt oferirà serveis de socorrisme en les dues platges de l'1 al 6 i de l'11 al 13 d'abril, a més de zones de muntanya habilitades per a passar el dia, on està prohibit fer foc i acampar
Imagen 1Imagen 2
La ciutat ofereix platja i muntanya per a poder gaudir de les pasqües, per a açò, l'Ajuntament de Sagunt oferirà serveis sanitaris i de socorrisme en les platges de l'1 al 6 i de l'11 al 13 d'abril de 10:00 a 17:00 hores, a més de zones de muntanya on poder passar el dia.
 
El regidor delegat de Turisme i Platges, Ximo Català, ha explicat que “enguany per primera vegada, les platges del municipi van a tenir serveis sanitaris i de socorrisme amb la finalitat de que els ciutadans i visitants puguen gaudir aquestes festes d'una de les millors platges d'Europa. Des del departament de Platges, estem treballat molt perquè les platges estiguen llistes a l'abril, els banyistes podran gaudir d'unes excel·lents platges que han aconseguit totes les qualificacions possibles de qualitat. D'altra banda, els amants de la muntanya també podran passar el dia en qualsevol de les zones habilitades, i també es podrà visitar la gran riquesa monumental de diverses èpoques, des de la romana i la medieval, passant per l'arqueologia industrial, amb edificis del segle passat; i espais ambientals com la Marjal dels Moros i la Marjal de Almardà”.
 
Les platges de Port de Sagunt i Almardà comptaran amb 4 socorristes en cada platja, a més de vehicles aquàtics, quads, metges, ambulàncies i postes sanitàries.
 
Per als que preferisquen muntanya, hi ha habilitades zones passar el dia com els Bonilles, Els Escales, el Povitxol, la Ponera i la Costa del volant. cal destacar, que per a evitar el risc d'incendi en aquestes zones està prohibit fer foc i acampar, tal com es regeix en la “Ordre de 2 de març 2005 de la Consellería de Territori i Habitatge de la Generalitat Valenciana”.