La delegació de Platges posarà a la disposició dels ciutadans un trenet Sagunt – Port per a la Nit de Sant Joan

A més hi haurà un recorregut circular pel Port de Sagunt, de manera que el trenet passarà cada deu minuts pel Centre Comercial Rotonda, Correus i el Camp de futbol Acero
Imagen 1
La platja de Port de Sagunt tornarà a albergar la celebració de la Nit de Sant Joan, festivitat que dóna la benvinguda a l'estiu i que omple aquesta part de la ciutat de veïns i turistes que acudeixen a la costa per a banyar-se els peus tal com mana el ritual. Per a aquesta nit tan especial, la delegació de Platges de l'Ajuntament de Sagunt posarà a la disposició dels ciutadans un trenet que farà el recorregut de Sagunt al Port i viceversa, i realitzarà recorreguts circulars cada deu minuts pel Port de Sagunt.

El regidor delegat de Platges, José Vicente Muñoz ha destacat que: “El principal objectiu d'aquesta iniciativa és que els ciutadans deixen el cotxe a casa i visquen la nit de Sant Joan sense complicacions. Concretament cerquem descongestionar la platja de cotxes durant aquesta nit, que els veïns no hagen de passar-se la nit cercant aparcament, a més de dotar de més seguretat a la zona”. El regidor ha afegit que “el servei estarà circulant les hores que faça falta si encara hi ha afluència de gent en la platja”.

Concretament, el trenet que recorrerà Sagunt-Port eixirà a les 20 i 21 hores de la Glorieta i per a la volta eixirà partir de les 00.30 i 01.00 hores des de Plenamar. D'altra banda, el recorregut circular pel Port de Sagunt començarà a partir de les 20.30 hores i passarà cada 10 minuts pel Centre Comercial Rotonda, Correus i el camp de futbol Acero.

Les activitats que ha organitzat la delegació de Cultura per a celebrar el solstici d'estiu, donaran inici amb un espectacle infantil que tindrà lloc en la plaça de la Concòrdia, a partir de les 20 hores. Concretament, els més xicotets gaudiran de l'obra de titelles “Piratas a toda costa” de la companyia Inestable.

A partir de les 22 hores la música envairà el passeig marítim amb la batucada de Green Gos. Més tard sobre les 23 hores, la diabòlica del Camp de Morvedre realitzarà un correfoc en la plaça de la Concòrdia i el passeig marítim. Tot seguit, a partir de les 24 hores es dispararà un castell de focs artificials que acompanyarà als assistents en el moment de complir amb el ritual de banyar-se els peus.