La delegació de Policia Local lliura els premis d'Educació Vial

En l'acte es va fer lliurament d'una Tablet i altres detalls de la D.G.T als autors dels dibuixos i maquetes que més han destacat en els seus treballs de Seguretat Vial
 
 
La delegació de Policia Local va lliurar els premis d'Educació Vial que coordina cada any l'agent de tràfic, Vicente Baeza i que va tenir lloc en el Parc Infantil de Tràfic de Sagunt. En l'acte, al que van assistir la regidora delegada de Policia Local, Roser Maestro i les coordinadores d'E.V. de la Jefatura de Tràfic de València, es va fer lliurament d'una tablet i altres detalls de la D.G.T als autors dels dibuixos i maquetes que més han destacat en els seus treballs de Seguretat Vial.

La regidora delegada de Policia Local, Roser Maestro ha declarat que “un any més s'han atorgat els premis del concurs en el qual els col·legis que han participat ho han fet a un altíssim nivell, amb més de cinquanta maquetes, i dibuixos. Així mateix, cal destacar la labor de sensibilització que es ve desenvolupant al llarg del temps per a ajudar a formar als nostres fills en una conducció respectuosa amb els vianants, ciclistes i amb el medi ambient, sent conscients que les vies per les quals es discorre en les ciutats no són per a córrer sinó per a desplaçar-nos d'una forma assenyada i en condicions.” Per a finalitzar, Maestro indica que “des del departament d'Educació Vial anem a seguir treballant perquè els nostres menors seguisquen formant-se amb tots els mitjans al nostre abast, i que gaudisquen de la major qualitat d'ensenyament en tots els aspectes, doncs en la vida tot compte, i saber circular en condicions també ens ajuda a formar-nos millor com a persones”.
 
 


 
 
Concretament es va fer lliurament de divuit premis als millors treballs en dibuixos i maquetes d'Educació Vial durant el curs 2015/2016, en el qual han participat setze dels divuit col·legis del municipi, col·legis als quals el departament imparteix classes al llarg del curs i, que enguany ha arribat a la xifra de 5.500 joves.

L'Educació Vial constitueix en l'actualitat, un dels objectius educatius prioritaris de les administracions locals. L'Ajuntament de Sagunt col·labora en aquestes tasques amb un programa anual que engega en els Centres Escolars d'infantil i primària. Enguany el programa ha centrat el seu interès en la sensibilització, el coneixement i respecte a les normes per part de tots.

El Programa persegueix crear actituds positives cap a l'Educació Vial desenvolupant hàbits de conducta adequats en tots els camps vials, ja siga com a vianant, conductor i/o passatger d'un vehicle. Amb aquestes classes es pretén que els xiquets/as, aprenguen, no solament els senyals de tràfic, les seues formes i colors, així com el seu significat o assimilen les normes establides com a conductor amb bicicleta, com a vianant i com a viatger del transport escolar i particular; igualment, l'objectiu marcat ha sigut sensibilitzar a l'alumnat sobre la importància que té un bon comportament en la via pública, tant a nivell vial, com en tots els aspectes de la vida en societat: bona educació, comportament cívic, i respecte per la naturalesa.

Per tot açò, des de l'Àrea d'Educació Vial d'aquest ajuntament es va a seguir treballant perquè els futurs conductors siguen millors, siguen més respectuosos, més cívics, i sobretot, estiguen més sensibilitzats.
             
RELACIÓ D'ALUMNES QUE HAN OBTINGUT EL PREMI:
 
PREMIOS DIBUJOS
 
 
CARLA LINARES  ALEIXANDRE
1º Primaria
San Vicente Ferrer
IVAN MOLINS MARTINEZ
2º Primaria
Mª Yocasta Ruiz Aguilera
AITANA FERNANDEZ ESPINOSA
2º Primaria
Mediterraneo
DANIEL CABALLER MENA
1º Primaria
Ausias March
SAMUEL JORDAN MOYA
2º Primaria
Mª Inmaculada
SELENA GONZALEZ
3º Primaria
Baladre
YIXUAN XU
5º Primaria
Villar Palasí
SENA FERNANDEZ JIMENEZ
6º Primaria
Pinaeta
FRANCISCO MARTINEZ ORTEGA
2º Primaria
Maestro Tarazona
CLAUDIA MUÑOZ BOLINCHES
6ºPrimaria
San Vicente Ferrer
 
LAURA  PALOMAR  AROCA
3º Primaria
Jose Romeu
PREMIOS MAQUETAS
 
 
ALBA SANCHEZ PEREZ
3º Primaria
San Pedro
MARCOS BERZOSA ORTIZ
6º Primaria
Joaquin Rodrigo
 
SHEILA SERRANO LLORCA
6º Primaria
San Vte.Ferrer
ALEX IGLESIAS FERNANDEZ
6ºPrimaria
Tierno Galvan
 
VALERIA HEREDIA MARGARIT
5º Primaria
Begoña
MARIA LOPEZ GARCIA
4º Primaria
Vilamar
IKER RODRIGUEZ LUCAS
3º Primaria
Adventista