La delegació de Promoció Econòmica llança el nou Taller d'Ocupació 2023-2024 Impulsant Sagunt III

En esta ocasió s'oferix un taller de Servicis Administratius i un altre de Promoció Turística

La delegació de Promoció Econòmica llança el nou Taller d'Ocupació 2023-2024 Impulsant Sagunt III. «Comptem amb la col·laboració de Labora per a programar dos nous tallers d'ocupació. Un dels quals, focalitzat en els servicis administratius, i un altre en el món del sector turístic», apunta el regidor de Promoció Econòmica, Raúl Palmero.

Raúl Palmero afig que des del departament de Promoció Econòmica «considerem que hem de fer una bona gestió dels recursos perquè la ciutadania veja reciclada, actualitzada i, sobretot, potenciada la seua formació i habilitats per a tindre una millor ocupació». Així mateix, assegura que és «primordial avançar en l'educació, la formació i en l'orientació laboral perquè la nostra ciutadania obtinga els majors recursos i mecanismes per a la seua ocupabilitat en el món laboral».

En esta edició s'oferixen els tallers de Servicis Administratius (Nivell 1) i Promoció Turística (Nivell 3). El primer taller està dirigit per a operacions auxiliars de servicis administratius i generals, així com activitats administratives amb el client i no requerix formació prèvia. El segon està dirigit a la promoció turística local i a la informació de cara al visitant. En este cas és un requisit posseir el títol de batxiller o qualsevol certificat de professionalitat de nivell 3, tindre un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional, complir el requisit d'accés als cicles formatius de grau superior, o haver superat les proves d'accés, tindre superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys, i tindre acreditades les competències clau de nivell 3 (o matemàtiques, o llengua castellana, o anglés). Cal destacar que en cada taller el grup serà de 10 alumnes.

Els requisits generals per als dos grups són, ser major de 18 anys, ser demandant d'ocupació i estar inscrit en Labora com a desocupat o en millora d'ocupació, i tindre en un perfil de Labora sol·licitades les especialitats de Taller d'ocupació en què s’està interesat.