La delegada de Presidència i l'edil d'Indústria visiten les obres de l'empresa Paléc Ecológico

La nau en construcció està situada en el polígon Camí a la Mar del municipi
La delegada de Presidència, Teresa García, i l'edil d'Indústria, José Vicente Muñoz, han visitat les obres de construcció de la nau que albergarà l'empresa Paléc Ecológico, situada en el polígon Camí a la Mar del municipi.
 
La regidora de Presidència, Teresa García, ha destacat: “Aquesta visita l'hem fet dins de la promoció del programa Reindus, ja que Paléc Ecológico és una de les empreses que es pot acollir a aquest programa. També volíem avaluar com està sent el desenvolupament de les obres, ja que interessa que aquest tipus d'empreses s'instal•len en el municipi i tinguen tot tipus de facilitats a l'hora d'agilitar qualsevol tipus de llicència administrativa o tràmit. Està previst que l'empresa comence a funcionar prompte, si és possible al començament de la campanya agrícola d'enguany o si pot ser abans”.

L'edil d'Indústria, José Vicente Muñoz, ha assenyalat: “L'empresa s'ha acollit als fons Reindus per a la implantació d'empreses noves. En breu estarà en funcionament i han dedicat molts recursos a la innovació. Per exemple, arrepleguen l'aigua de la pluja que s'acumula en les teulades i la reciclen per a refrigerar la maquinària o regar els jardins. Des de Promoció Econòmica els hem oferit tots els recursos al nostre abast. A més, els responsables de l'empresa estan molt contents per la ubicació estratègica de la planta”.