La Escola Municipal de Teatre de Sagunt continua les jornades infantils Faula. Jugant al Teatre en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt

La Casa Municipal de Cultura acollirà representacions teatrals infantils els dies 8, 9, 10 i 11 de juny
L’Escola Municipal de Teatre de Sagunt (EMT) continua les seues Trobades i Mostres teatrals amb les jornades infantils Faula. Jugant al Teatre. Este bloc de representacions teatrals va començar en maig i ara arriba a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt. Seran quatre actuacions els dies 8 de juny a les 18 hores; 9 de juny a les 18 h; 10 de juny a les 11 i 18 h, i 11 de juny a les 11 h.

 

Durant les Trobades i Mostres de la EMT al voltant de 1.000 alumnes de totes les edats posaran en escena un total de 27 obres en 42 funcions repartides en tres blocs: Faula. Jugant al Teatre amb alumnat d’infantil; Aula Jove amb adolescents i Formació Actoral amb alumnat adult.

 

El Casal Jove serà l'escenari de les representacions d'Aula Jove. El dimarts 20 i el dimecres 21 de juny a les 19 hores, serà el torn de la representació La última clase; el dimarts 27, el dimecres 28 i el dijous 29 de juny, els adolescents del grup interpretaran  l'obra Cora; i per a finalitzar, l'alumnat posarà en escena la representació Lloviendo plumas el divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol a les 19 hores.

 

Per la seua banda, els tres cursos de Formació Actoral representaran els seus treballs anuals en tres jornades. Serà del dilluns 12 al divendres 16 de juny quan l'alumnat del segon curs represente Amor, locura y muerte de Shakespeare en l'annex de la Casa de Cultura. Per a esta obra serà imprescindible apuntar-se ja que l'aforament serà limitat. Finalment, el grup del primer curs representarà Improvisando en dos llocs emblemàtics de la ciutat, el dissabte 17 de juny, a les 20.30 hores, en la Gerència del Port de Sagunt i el diumenge 18 de juny, a les 20.30 hores, en el mirador del Teatre Romà (junt al cementeri jueu).