La Fira del Dia del Medi Ambient arriba al passeig marítim del Port de Sagunt

L'edició d'enguany estarà enfocada en l'agricultura ecològica i comptarà amb la participació d'una vintena d'entitats durant la jornada del divendres 4 de juny
 La Fira del Dia del Medi Ambient arriba este cap de setmana al passeig marítim del Port de Sagunt. Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró. Divendres que ve 4 de juny, en la plaça del rellotge de sol del passeig marítim, es donaran cita al voltant de vint empreses i associacions relacionades amb la cura de la naturalesa. 

Sota el lema Tu eres part de la cadena, l'objectiu de la fira és conscienciar la població sobre la importància de cuidar l'entorn i aprendre pautes de consum sostenible, canviar els hàbits a l'hora de menjar, reciclar, etc. 

La fira estarà oberta al públic de 10.00 a 14.00 hores i comptarà amb tallers infantils a les 11.00 hores, una xarrada de la cooperativa d'energia alternativa SENEO a les 11.30 hores, una taula redona sobre agroecologia a les 12.00 hores i una batucada de Percumon a les 13.00 hores. 

A més, l'activitat comptarà amb expositors de productes locals. També s'intercanviaran experiències d'economia sostenible i hi haurà un aperitiu ecològic i cervesa artesanal.