La II Ruta d'Aparadors de Nadal ja té guanyadora

L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada de Comerç, Concha Peláez, han fet lliurament d'una tableta digital a l'agraciada en el sorteig celebrat ahir
Imagen 1Imagen 2

La II Ruta d'Aparadors de Nadal ja té guanyadora: Ana Ariño. L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada de Comerç, Concha Peláez, li han fet lliurament hui del premi que se sortejava, una tableta digital, després que ahir tinguera lloc l'extracció del bitllet agraciat en presència del Secretari General de l'Ajuntament de Sagunt i la regidora Concha Peláez, que posteriorment va cridar a l'afortunada per a comunicar-li-ho i confirmar l'obsequi.
 
La delegada de Comerç, Concha Peláez, ha destacat: “Iniciatives com aquesta tenen com a objectiu incentivar i potenciar el petit comerç local. En aquesta ocasió, amb la ruta d'aparadors, propiciem que els nostres veïns visiten els comerços participants, els vegen i coneguen els seus productes. A més, els ciutadans tenen la possibilitat de ser premiats pel simple fet de visitar els establiments”.
 
Aquesta segona ruta d'aparadors nadalencs ha aconseguit impulsar el concurs de disseny escaparatista i incentivar la visita dels ciutadans als establiments participants. Per a concursar, els establiments adherits van repartir paperetes entre els seus clients, que es van convertir en una particular credencial que havia de ser segellada per, almenys, cinc comerços participants en el concurs de escaparatisme. Una vegada emplenat, la papereta era introduïtda en qualsevol de les urnes que es van distribuir per aquests comerços.