La inauguració de l'exposició “Umbrales y Recorridos. Espacio Mediterráneo de Arquitectura Contemporánea” serà l'1 d'octubre a les 19 hores

El Centre Cultural Mario Monreal albergarà l'exposició, que s'allargarà fins al dia 31 del mateix mes
"Casa Tino", una de les obres de la'exposició
 
 
La delegació municipal de Cultura organitza l'exposició “Llindars i recorreguts. Espai Mediterrani d'Arquitectura Contemporània” (EMAC), dels arquitectes Miguel Martínez Castillejo i Pau Batalla, l'acte dels quals de presentació es celebrarà aquest dijous dia 1 d'octubre en el Centre Cultural Mario Monreal a les 19 hores. L'exposició de la mostra s'allargarà fins al 31 d'octubre. 

Les diverses obres creades pels arquitectes Miguel Martínez Castillejo i Pau Batalla Soriano, han rebut nombrosos premis i mèrits al llarg de la seua carrera professional. 

L'objectiu d'aquesta exposició és mostrar els aspectes de la bona arquitectura, que en moltes ocasions ha sigut oblidada però que sempre ha romàs, més enllà de llenguatges i formes. L'exposició no deixarà indiferent, doncs, segons s'ha informat des de l'organització: “us presentarem algunes de les obres que hem construït, que estan en procés de construcció, que es construiran en breu o que no es construiran mai”.

El Centre Cultural Mario Monreal es troba situat en el carrer Roma, número 9, Sagunt.