La iniciativa ‘Alcalde de Barri’ continua dimarts que ve en el barri 500 viviendas

Durant el mes de febrer les trobades tindran lloc en els barris Ciutat Adormida i La Victòria, Santa Anna i Fusió.

La iniciativa Alcalde de barri continua la seua marxa pels diferents veïnats del municipi de Sagunt la setmana vinent i durant el mes de febrer, en el qual l'alcalde visitarà els barris 500 viviendas, Ciutat Adormida, La Victòria, Santa Anna i Fusió. La pròxima trobada, que serà en el barri 500 viviendas, es desenvoluparà el dimarts, 25 de gener, en la plaça San Francisco de Borja a les 18.00 hores.

 

Així mateix, les trobades programades per a febrer seran l'1 de febrer en els barris Ciutat Adormida i La Victòria en la plaça de la Independència, el 8 de febrer en el barri Santa Anna en la plaça de l'Hospital i el 15 de febrer en el barri Fusió en l'avinguda de la Medalla, tots ells a les 18.00 hores.

 

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat que la iniciativa Alcalde de Barri «ens està permetent reconnectar amb la ciutadania, fer-los veure que l'Ajuntament es preocupa per la situació de tots els seus veïns i veïnes independentment d'on visquen. En estes trobades veiem una ciutadania activa, que vol participar, crítica, però des d'un àmbit molt constructiu, amb ganes de millora, alguna cosa que és molt positiu en democràcia. La iniciativa cerca acostar l'administració a la ciutadania, volem que siga una altra via de participació ciutadana per al nostre municipi».

 

Alcalde de barri és una idea, impulsada pel departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt, que consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions ciutadanes, entitats i ciutadania en general així com tota aquella persona que tinga interés a parlar sobre assumptes concrets del barri que es visita.