La IV Carrera Solidària “Con otra mirada” tindrà lloc el pròxim 22 d'octubre a Sagunt

La prova està organitzada pel Grup Espiga i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt i la tenda de cronometratge 42ypico cronos
 
L'Associació Grup Espiga organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt IV Carrera Solidària “Con otra mirada”. La carrera és una doble prova, en la qual es pot triar entre fer 5 quilòmetres o 10 quilòmetres i tindrà lloc dissabte que ve 22 d'octubre, a partir de les 17.30 hores, amb eixida i meta en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt. En l'organització de la prova també col·labora la tenda de cronometratge 42ypico cronos.

El bon sabor de boca i l'alta participació obtinguda en les edicions anteriors, ha motivat al Grup Espiga no solament a continuar amb aquest projecte, sinó també a superar-se en l'organització. Aquesta iniciativa pretén fer partícip a la població de Sagunt, i a quantes persones vulguen participar, dels projectes de voluntariat social que l'Associació Grup Espiga realitza anualment en el municipi en col·laboració amb Càrites, Serveis socials de l'ajuntament i l'Associació la Casa Nova; donant l'oportunitat de col·laborar econòmicament amb ells amb la inscripció a la carrera. S'ofereix a més un dorsal "0" per a col·laborar amb la iniciativa sense necessitat de participar en la carrera. La novetat d'enguany quant a la destinació dels beneficis és que el 25% de la recaptació es donarà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer a través de la seua seu a Sagunt.

L'organització ha pretès cuidar fins al més mínim detall: més de 100 voluntaris/as implicats, col·laboració de la Policia local i Protecció Civil, tres avituallamients en carrera, línia de meta amb fruita, dolços, refrescs, beguda isotònica, cervesa i obsequis en la borsa del corredor entre els quals destaquem la samarreta tècnica que es regalarà a totes les persones inscrites (tant a la carrera com mitjançant la col·laboració amb el dorsal "0"). A més durant el lliurament de trofeus es realitzaran diversos sorteigs entre els participants de material esportiu.

El recorregut està pensat per a tot tipus de corredors. Tant els principiants com qualsevol corredor de nivell que podrà superar-se en un recorregut dissenyat per a gaudir corrent. Es tracta d'un traçat interurbà que ofereix, gràcies a la seua accessibilitat i variable recorregut, una panoràmica diferent a altres carreres organitzades en el municipi potenciant tres zones importants de la ciutat com són: el casc antic, la zona nord del Palancia i la vista sud del Castillo.

La carrera vol aglutinar esforços solidaris alhora que promocionar diverses entitats el suport de les quals ha sigut imprescindible, com: Iberiana, Saggas, Mercat de Sagunt, Ferrodisa, Churruca, AMPA Sant Vicent Ferrer, Sagunt Distribucions, Serveis Sanitaris Morvedre, La Caixa, Fartons Polo, Bodegas Vegamar, Autoritat portuària de València i Arròs Dacsa; a més de xicotets comerços col·laboradors que s'han animat a col·laborar amb la iniciativa.

Tot esforç mereix la pena a fi de poder continuar la labor que des de fa anys es porta realitzant en projectes com: "Joguets solidaris" on es pretén fer arribar joguets per Nadal a més de 300 xiquets/as de famílies en risc d'exclusió social del municipi de Sagunt; el projecte de "Suport Escolar" des del qual es realitza un acompanyament de més de 40 xiquets/as que per la seua situació de vulnerabilitat social o econòmica atenem des del nostre voluntariat dos dies a la setmana; i el treball conjunt que realitzem amb La Casa Nova d'acolliment i integració d'immigrants africans.

Tens temps d'apuntar-te a aquesta Carrera Solidària fins al dimarts 18 d'octubre, bé en el Mercat de Sagunt (posat nº30) o a través d'internet en la web creada per a l'esdeveniment: www.carrerasolidariaconotramirada.blogspot.com

Anima't a participar!