La Junta de Govern aprova les bases per al XXVIII Concurs de Fotografia Turística ‘Ciutat de Sagunt’

El termini de presentació de sol·licituts finalitzarà divendres 15 de setembre, a les 15 hores
 
La Junta de Govern Local aprova les bases per al XXVIII Concurs de Fotografia ‘Ciutat de Sagunt’. La delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt promou un any més este concurs amb l’objectiu principal d’estimular els ciutadans aficionats a la fotografia a descubrir i plasmar, a través de les seues càmeres fotogràfiques, els importants recursos turístics que oferix la ciutat als turistes que visiten la ciutat i les platges.
 
L’Ajuntament de Sagunt ve realitzant en els últims anys una convocatòria pública anual del concurs de Premis Fotografia Turística “Ciutat de Sagunt”. A més de l’objectiu de cercar la participació ciutadana, l’Ajuntament de Sagunt persigueix altre que és disposar de material gràfic per a la seua posterior utilització en campanyes de promoció turística en fires, edició de material turístic i el seu ús per a poder il·lustrar els articles i reportatges publicats en revistes i premsa especialitzada.
 
La regidora de Turisme, Natalia Antonino, incidix en “la sensibilització i la conscienciació del nostre patrimoni amb la realització d’este concurs, en el qual en esta edició hem augmentat considerablement la partida pressupostària”. A més, “les magnífiques fotografíes que es presenten ens servixen de gran ajuda per a poder plasmar la riquesa del nostre paisatge”, afegix Antonino.
 
Respecte a les bases del concurs, s’establix un límit de tres col·leccions per artista i una foto per passe-partout. Entre les obres admeses es farà una sel·lecció per a realitzar dos exposicions: en la Casa Cultura del Port de Sagunt, c/ Progrés 9, del 16 al 27 d’octubre i en la Casa de Cultura Capellà Pallarés C/ Cavallers, 12 de Sagunt, del 10 al 24 de novembre.
 
Es realitzarà un DVD que recolleix totes les obres admeses a concurs. Per a tal fi les fotografies es presentaran també en 300 ppp. en format jpg i amb les dimensions de la fotografía original. Les obres admeses es valoraran tenint en compte criteris objectius de valoració com la qualitat artística i tècnica; que enaltisquen l’aspecte turístic de la ciutat; l’harmonía en la composició.
 
La partida que es destina a estos premis es de 1.750 euros que anirà repartida de la següent forma:
-Premi dotat amb 800 € a la millor col·lecció
-Premi dotat amb 475 € a la segona millor col·lecció
-Premi dotat amb 250 € a la tercera millor col·lecció
-Tres accèsits dotats cadascun amb 75 € a les tres millors fotografies de les col·leccions no premiades anteriorment
Cap autor o autora que es presente al concurs podrà obtindre més d’un premi. La resol·lució serà pública. El termini límit per a la presentació de solicituts serà divendres 15 de setembre a les 15 hores.