La Junta de Govern concedeix quasi 7.000 € a projectes per al foment de l'agermanament

Els beneficiaris de les subvencions són el Grup de Danses de Morvedre, el col·legi Villar Palasí i l'I.E.S. Eduardo Merello
El Grup de Danses de Morvedre en una actuació a la plaça Cronista Chabret de Sagunt. 
  
La Junta de Govern ha aprovat l'adjudicació de 6.952 € a tres beneficiaris diferents en les subvencions anuals per a activitats per al foment de l'agermanament. Aquesta suma de diners quedarà repartida entre el Grup de Balls Morvedre, el col·legi Villar Palasí i l'I.E.S. Eduardo Merello com s'explica a continuació:

  •         - Al Grup de Danses Morvedre, se li atorga la quantitat de 2.464 € pel seu viatge a Millau i la celebració, durant el mateix, de la festa del 60 aniversari del Grup Folklòric de Millau.
  •        - El col·legi Villar Palasí obté 3.168 € a propòsit de l'intercanvi escolar realitzat amb centres educatius de Millau.
  •        - Finalment, l'I.E.S. Eduardo Merello rep la suma de 1.320 € també per l'intercanvi d'alumnes amb diversos instituts de la localitat francesa de Millau.
 
Amb aquestes adjudicacions, la Junta de Govern concedeix pràcticament la totalitat del pressupost anual per a les subvencions de projectes per al foment de l'agermanament, que era de 7.000 €.