La Junta de Govern Local aprova les convocatòries de concessió de premis als “llibrets de falles” i a l'ornamentació i il·luminació de les carrers

El termini màxim per a la presentació de sol·licituds en tots dos concursos és fins al 27 de febrer i les bases es troben en la web municipal
Imagen 1
La Junta de Govern Local ha aprovat dos punts de Cultura relacionats amb les festes de falles. Aquest matí han aprovat les convocatòries de concessió de premis als “llibrets de falles” i a la “ornamentació i il·luminació dels carrers”. El termini màxim per a la presentació de sol·licituds en tots dos concurs és fins al 27 de febrer i les bases es troben la web municipal.

La portaveu municipal, Davinia Bono, ha explicat que “els objectius d'aquests dos concursos són impulsar totes aquelles iniciatives que tinguen com a objectiu promoure l'activitat cultural del municipi, concretament l'objecte del concurs de “llibrets de falles” és afavorir l'activitat literària i la promoció del valencià; mentre que el concurs de “ornamentació i il·luminació dels carrers” té com a objectiu la promoció de les arts plàstiques”.

Per al concurs de “llibrets de falles” cultura ha destinat una quantitat d'1.900 euros que es desglossen en tres premis. El primer premi rebrà 1.000 euros; el segon, 600 euros i el tercer, 300 euros.

D'altra banda, per al concurs de “ornamentació i il·luminació dels carrers” ha destinat 1.400 euros que es desglossen també en tres premis. El primer premi estarà dotat de 800 euros; el segon, de 400 euros i el tercer, de 200 euros.