La Majoralia 2018 de la Setmana Santa Saguntina es presenta a l'alcalde

Els membres de la Majoralia han intercanviat propostes amb Quico Fernández per a millorar la coordinació de les celebracions amb l'Ajuntament

Membres de la Majoralia 2018 de la Setmana Santa Saguntina s'han presentat davant alcalde Quico Fernández. El clavari en funcions de la Majoralia 2018, Rafael Fontana Agustí, ha explicat que s'han presentat oficialment “per fer-nos conéixer com la Majoralia 2018, transmetre a l'alcalde que anem a fer el camí durant tot l'any perquè tot funcione normalment i correctament, i al mateix temps ell ens ha fet una sèrie d'aportacions, consells i propostes”.


Els membres de la confraria i Fernández han intercanviat idees per a millorar la coordinació entre l'Ajuntament i la celebració de la Setmana Santa.Fontana Agustí ha expressat a l'alcalde les decisions preses per la Majoralia després de la defunció del clavari Rogelio Beltrán Martínez. “Nosaltres volíem que el seu nom estiguera sempre perenne, però la confraria ens va dir que ha d'haver-hi un portaveu per a poder continuar amb la festa”, ha explicat Fontana.Després de la defunció de Beltrán Martínez “tot es va quedar en stand by, i el grup de la Majoralia va decidir que, per amistat meua amb ell, fora jo el que ens representara”, ha explicat Fontana a l'alcalde. Fontana serà el clavari en funcions durant dos anys.