La moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el mundial de MotoGP en 2013 estarà en el Triángulo Umbral

La moto es podrà visitar del 12 al 16 d'octubre i durant aquests dies també hi haurà disponible una unitat mòbil amb elements interactius i un circuit unflable de motos infantils
Imagen 1Imagen 2
 
 
Repsol Racing Tour amb la col·laboració de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt porta al municipi la moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el mundial de MotoGP en 2013. Aquesta iniciativa de Repsol per acostar al públic els seus casi 50 anys d'història en el patrocini del motor estarà disponible a partir de demà, 12 d'octubre, i es podrà gaudir fins a diumenge que ve 16 en el Triangle Umbral de Port de Sagunt.

Repsol Racing Tour consisteix en una unitat mòbil amb elements interactius, continguts audiovisuals i multimèdia, realitat augmentada, exposició d'objectes històrics, a més de comptar amb la moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el mundial de MotoGP l'any 2013 i el seu equipament (mono, casc, guants…). Al costat de la unitat mòbil principal s'instal·larà un circuit unflable de motos infantils.

Totes les activitats són completament gratuïtes i estan destinades a tota la ciutadania, permetent a persones de totes les edats a gaudir i aprendre sobre els esports de motor.

També és important destacar que la unitat mòbil està adaptada i compta amb els corresponents equipaments que faciliten l'accés i la participació a persones amb mobilitat reduïda i altres discapacitats.