“La nostra ciutat i Parc Sagunt s'estan convertint en referència industrial, logística i económica”, assenyala Fernández

Parc Sagunt adjudica la venda d'una nova parcel·la del parc empresarial per un valor proper als 600.000 euros
L'alcalde, Quico Fernández, amb el plànol de Parc Sagunt.

El consell d'administració de Parc Sagunt va aprovar ahir l'adjudicació d'una parcel·la de més de 6.000 metres quadrats per un import de 573.540 euros. Aquesta parcel•la ha sigut adjudicada a una empresa del sector del transport i la logística, la qual té un projecte per a ampliar les seues instal·lacions.
 
Aquesta situació es dóna poc després de la gran notícia que va suposar l'adjudicació a Mercadona de la parcel•la més gran (358.000 m2) per un valor de 24.147.398 euros, en paraules de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, aquesta situació "posa de manifest que, Parc Sagunt i Sagunt com a espai industrial, logístic i econòmic, s'està convertint en una referència que està sent, d'alguna manera, comentada en els àmbits econòmics a tots els nivells i que, juntament amb l'interès demostrat per altres empreses que pretenen instal•lar-se també en el polígon Camí la Mar, creiem que ens està situant en un escenari de creixement, progrés i recuperació, així com també de la creació de llocs de treball. De fet les dades sobre aquest tema, s'estan situant ja en nivells de recuperació de l'ocupació que ja feia molts anys que no es donaven".
 
La presidenta de Parc Sagunt, María José Mira, ha destacat que "es confirma la consolidació, solvència i viabilitat d'aquest parc, que es convertirà en nus empresarial estratègic de l'Arc Mediterrani".
 
L'alcalde de Sagunt ha afegit que "en els pròxims mesos esperem tenir més notícies positives, algunes estan pràcticament en la seua fase de finalització i per tant volem aprofitar que estem prop de cap d'any per a llançar aquest missatge d'optimisme. El treball fins ara ha sigut molt dur, s'han hagut de fer moltíssimes gestions per a resoldre les qüestions que no s'havien tancat en els últims anys i pensem que els resultats estan sent positius i, justament per açò, creiem que Sagunt va a ser un ingredient important per a la recuperació econòmica de tot el nostre país".
 
En aqueix sentit Fernández ha assenyalat que "aquest és el principal objectiu del nostre govern i per tant creiem que estem donant els passos necessaris, els quals ja estan donant els seus fruits per a la recuperació d'una taxa d'ocupació que siga conforme amb una ciutat europea del segle XXI".
 
Després d'anunciar l'acord, María José Mira ha destacat que "la venda d'aquesta segona parcel•la en menys d'un mes certifica la solvència i viabilitat d'aquest parc, que està en ple procés de dinamització i que acabarà convertint-se en un vertader nus empresarial de referència a nivell europeu, donada la seua estratègica situació". D'altra banda, Mira ha recordat que "aquest parc compta amb una ubicació privilegiada, en el centre de l'Arc Mediterrani, al costat del port de Sagunt i les vies del ferrocarril, situació que va a resultar clau per a desenvolupar tot el seu potencial".
 
Cal recordar que el projecte Parc Sagunt ha estat més de set anys paralitzat i que tot feia preveure que anava abocat a la fallida. "Amb esforç hem aconseguit que la nostra comunitat vaja a comptar amb un centre empresarial i logístic de primera categoria", ha destacat Mira.