La pel·lícula “En la casa” podrà veure's aquest diumenge en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt organitza aquesta iniciativa en col·laboració amb l'Associació Cultural Pezenelagua
Imagen 1

El cicle “La imatge de la paraula” dels Diumenges de Cinema continua aquest diumenge, 14 de febrer, a les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, amb la projecció de la pel·lícula francesa “Dans la Maison (En la casa)”. La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt organitza aquesta iniciativa en col·laboració amb l'Associació Cultural Pezenelagua.

El film explica la història d'un professor de literatura francesa, descoratjat per les insulses redaccions dels seus nous alumnes. Un dia descobreix entusiasmat que el xic que se senta al fons de la classe mostra en els seus treballs un agut i subtil sentit de l'observació. Aquest xic, que se sent estranyament fascinat per la família d'un dels seus companys, escriurà, animat pel professor, una espècie de novel·la sobre eixa família, en la qual és difícil distingir entre realitat i ficció.

La pel·lícula no està recomanada per a menors de dotze anys i podrà veure's de forma gratuïta fins a completar l'aforament del local.