La pel·lícula “Inside Out, del revés” es projectarà aquest diumenge en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

El filme es podrà veure de forma gratuïta i s'emmarca dins del programa “Diumenges de Cinema” que desenvolupa la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb Pezenelagua
Imagen 1
La pel·lícula d'animació “Inside Out, del revés” es projectarà aquest diumenge, 21 de febrer, a les 18 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. El filme es podrà veure de forma gratuïta i s'emmarca dins del programa “Diumenges de Cinema” que desenvolupa la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb Pezenelagua.
 
Aquesta producció de Pixar de 2015, recomanada per a tots els públics, explica la història de Riley, una xica que gaudeix o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l'Alegria, també es veu afectada per altre tipus d'emocions. Riley no entén molt bé per què motiu ha d'existir la Tristesa en la seua vida. Una sèrie d'esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregen en una perillosa aventura que posarà el món de Riley del revés.