La pel·lícula “L'edat de la innocència” podrà veure's el diumenge en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt organitza aquesta iniciativa


El cicle “La imatge de la paraula” de Diumenges de Cinema torna el diumenge, 31 de gener, al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt amb la pel·lícula “L'edat de la innocència”, que podrà veure's a partir de les 19 hores. La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt organitza aquesta iniciativa. Els interessats podran veure el film de forma gratuïta.
 
La pel·lícula, dirigida per Martin Scorsese, està basada en la novel·la del mateix títol d'Edith Warton. L'acció se situa a Nova York, l'any 1870. Newland Archer (Daniel Day-Lewis), un cavaller de l'alta societat novaiorquesa, està promès amb May Welland (Winona Ryder), una jove de la seua mateixa classe social. No obstant això, els seus sentiments canvien quan coneix a la poc convencional cosina de May, la comtessa Olenska (Michelle Pfeiffer). Des del principi, defensarà la difícil posició de la comtessa, que després de separar-se d'un marit autoritari s'ha convertit en una espècie de proscrita dins de la seua pròpia classe social.
 
L'elenc està format per actors tan coneguts com: Michelle Pfeiffer, Daniel Day-Lewis, Winona Ryder, Richard E. Grant, Alec McCowen, Geraldine Chaplin, Mary Beth Hurt, Robert Sean Leonard, Stuart Wilson, Alexis Smith, Michael Gough, Miriam Margolyes, Siân Phillips o Jonathan Pryce. 
 
Cal destacar que Winona Ryder va obtenir un Globus d'Or per la seua interpretació i que la pel·lícula va rebre un Oscar pel seu vestuari.