La pel·lícula xinesa “Ni un de menys” es projectarà el diumenge en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

El filme es podrà veure de forma gratuïta i s'emmarca dins del programa “Diumenges de Cinema” que desenvolupa la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb Pezenelagua
Imagen 1
La pel·lícula xinesa “Ni un de menys” es projectarà aquest diumenge, 28 de febrer, a les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. El filme es podrà veure de forma gratuïta i s'emmarca dins del programa “Diumenges de Cinema” que desenvolupa la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb Pezenelagua.
 
Aquesta producció de 1999, recomanada per a tots els públics, explica la història d'una xiqueta de tretze anys, Wei Minzhi, que viu en un poble de les muntanyes de Xina. Wei es veu obligada, per ordre de l'alcalde, a substituir durant un mes al seu mestre. Aquest li deixa cada dia un tros de guix i promet donar-li 10 yuan si aconsegueix que cap estudiant abandone l'escola. No obstant això, Zhang Huike abandona la classe per a anar a la ciutat a la recerca de treball i l'abnegada Wei tractarà que torne a l'escola.