La plaça Ibèrica estrena jocs infantils

Les noves instal·lacions s'emmarquen dins de la política de millora de serveis per a la ciutadania que la delegació de Manteniment està duent a terme
Imagen 1Imagen 2
La plaça Ibèrica del Port de Sagunt estrena jocs infantils ja que els anteriors es trobaven molt deteriorats per l'ús, l'envelliment i el vandalisme. A més el sòl de seguretat havia perdut la seua funció amortiguadora i les arrels dels arbres estaven alçant-lo, la qual cosa estava provocant danys en la llosa de fonamentació.
 
Els nous jocs instal·lats en la plaça són un gronxador doble amb dos seients, dos jocs de moll simple, un balancí de palanca, un complex per enfilar-se i un altre amb seient bressol, un tobogan, una caseta i dos molls amb doble panell.


El regidor delegat de Manteniment, Pepe Gil, ha manifestat que les obres de la plaça Ibèrica “formen part de la política de millora de serveis per a la ciutadania que des de l'Ajuntament estem impulsant ja que és important que la ciutadania veja, en este cas, que pot anar de forma segura als parcs i places del nostre municipi”. A més, ha recordat que de forma periòdica “es realitza el manteniment en les places perquè estiguen en perfectes condicions perquè cap xiquet o xiqueta puga fer-se mal”.
 
A més de la instal·lació dels jocs infantils, s'han realitzat altres actuacions com la creació d'una nova zona perimetral de jocs, ja que la remodelació antiga no era possible, la construcció d'un mur perimetral a la zona de jocs de 25 cm d'espessor aproximadament per a evitar que les arrels dels arbres la trencaren, una nova llosa de fonamentació, la realització dels escocells dels arbres i una nova zona de vorera de rajola central que separa dues sub-zones de joc, així com el paviment de seguretat i les tanques.