La platja de Port de Sagunt tornarà a albergar la celebració de la Nit de Sant Joan

Els actes programats pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt començaran a partir de les 22.45 hores amb una “Tamborinada” i conclouran amb un castell de focs artificials
 
La platja de Port de Sagunt tornarà a albergar la celebració de la Nit de Sant Joan, festivitat que dóna la benvinguda a l'estiu i que plena aquesta part de la ciutat de fogueres, veïns i turistes que acudeixen a la costa per a banyar-se els peus tal com mana el ritual.
 
Els actes, programats pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, començaran, a partir de les 22.45 hores, en el passeig marítim de la platja de Port de Sagunt amb una “Tamborinada” a càrrec de la Banda de Cornetes i Percussió Ciutat de Sagunt, Banda Passió Confrare, Associació Cultural Bombos i Tambors Verge del Carmen, Associació de Tambors i Bombos La Llosa, Associació de Bombos i Tambors de Betxí. Aquesta “Tamborinada” acompanyarà als assistents en el moment de complir amb el ritual de banyar-se els peus. Tot seguit, a partir de les 24 hores es dispararà un castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Lluch.