La Policia Local de Sagunt deté un individu després de furtar les pertinences de diversos banyistes i tirar-les a l'aigua

L'avis el va a donar uno de los afectados a través de una llamada al Servicio de Emergencias 112

Els agents de Platges de la Policia Local de Sagunt han detingut este dilluns un individu després de furtar les pertinences de diversos banyistes. Després de veure's sorprés per altres usuaris, va decidir tirar-les a l'aigua, on ell mateix es va ficar posteriorment davant el requeriment dels agents per a evitar ser identificat.

A primera hora del matí, el Servici d'Emergències 112 notificava a la Policia Local de Sagunt la denúncia d'un usuari, que indicava que un home acabava de tirar les seues pertinences i les d'una altra banyista a la mar. Després de l'avís, una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets i va sol·licitar la col·laboració dels agents de Platges i del servici de socorrisme, ja que l'individu es negava a eixir de l'aigua.

El servici de salvament i socorrisme va activar una embarcació davant la negativa a col·laborar del sospitós i l'amenaça de l'onatge. Finalment, un dels agents de Platges va entrar en l'aigua per a realitzar la detenció per resistència activa i desobediència.

Una vegada traslladat a la comissaria de Sagunt, on es van tramitar les corresponents diligències, a més de les denúncies de les persones afectades, va passar a disposició judicial.