La Policia Local de Sagunt rescata a una dona i deté la seua exparella per haver-la retingut i agredit durant diversos dies

La ràpida intervenció policial va permetre detindre l'agressor, que ja tenia una ordre d'allunyament

La Policia Local de Sagunt ha detingut un home com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal, trencament de condemna, agressions sexuals i violència de gènere. Els fets van succeir dimarts passat, 18 de juny, després que una jove es posara en contacte amb el Centre de Coordinació d'Emergències (CCE-112) per a demanar auxili per trobar-se tancada en contra de la seua voluntat en un habitatge del municipi.

Després de rebre l'avís, dos patrulles de la Policia Local de Sagunt es van desplaçar a la zona per a tractar de localitzar l'habitatge en el qual es trobava la víctima, ja que la jove havia sigut incapaç de detallar la direcció concreta del lloc on es trobava retinguda.

Personats en els voltants de l'habitatge, els agents van detectar la presència d'un home la descripció del qual podria coincidir amb la del presumpte autor dels fets, qui, en advertir la presència policial, va tractar d'escapar. No obstant això, després d'una persecució fins a un camí rural pròxim, el sospitós va ser interceptat per la Policia Local.

Simultàniament, una altra patrulla de la Policia Local es va dirigir a l'adreça del domicili de l'home, on van localitzar una dona, de 19 anys, amb evidents signes de maltractament físic i psicològic. La jove va informar els agents que la seua exparella la tenia tancada des de feia quatre dies contra la seua voluntat i davall amenaça de mort i que, durant eixe període, havia patit diverses agressions sexuals.

El presumpte agressor, amb una ordre d'allunyament cap a la jove, es tracta d'un home de 38 anys amb múltiples antecedents delictius. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de detenció il·legal, agressió sexual, trencament de condemna i violència de gènere amb agressió i amenaces greus i, actualment, està a l'espera de passar a disposició judicial. La víctima, per part seua, va ser atesa pels agents en primera instància i, posteriorment, traslladada a l'hospital.