La Policia Local deté quatre persones per robatoris en dues actuacions la passada nit

Dues dones estan acusades de robatori en un habitatge d’Almardà i dos homes van ser detinguts per, presumptament, robar en vehicles d’un garatge comunitari del Port de Sagunt
Imagen 1
 


La Policia Local va efectuar dues actuacions la passada nit que van finalitzar amb quatre detinguts: dues dones en Almardà per presumpte robatori en un habitatge i dos homes per presumpte robatori en vehicles estacionats en un garatge del Port de Sagunt.
 
En el cas d’Almardà, la Policia Local de Sagunt va rebre una telefonada del 112 a les 22.11 h indicant que s'estava produint un robatori en un domicili de la zona i que el propietari de l'habitatge tenia retinguda a la dona que havia sorprés en el seu domicili. Després de personar-se una patrulla de la Policia Local, es va detindre esta dona i, minuts més tard, una altra que es trobava pels voltants i sembla ser coautora del robatori. Els agents els van ocupar efectes que haurien utilitzat per a cometre el robatori, com guants i una llanterna, així com efectes que el propietari del domicili va reconéixer com a seus. Les detingudes van ser traslladades a la caserna de la Guàrdia Civil per a la tramitació de diligències i el seu pas a disposició judicial.
 
L'actuació del Port de Sagunt va començar a les 4.00 h amb la cridada d'una veïna que alertava d'un possible robatori a l’interior de vehicles estacionats en el garatge comunitari d’un edifici del carrer Diagonal. Agents de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia van comprovar que s'havien forçat 13 vehicles. Més tard, una patrulla municipal va descobrir en un altre carrer dues persones en actitud sospitosa que tractaven d'ocultar-se dels agents. Després d'una batuda amb un altre cotxe patrulla, se les localitza i es procedeix a la seua detenció. A més, els agents van observar com un dels detinguts acabava de tirar una borsa sota un cotxe, en la qual es van trobar ferramentes, llanternes, ulleres de sol, encenedors, monedes i altres elements que és habitual trobar en les guanteres dels vehicles. Els dos detinguts van ser traslladats a la comissaria del Cos Nacional de Policia, per al tràmit de les diligències i el seu pas a disposició judicial.
 
Respecte a este últim cas, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha volgut declarar que “probablement este últim fet estiga relacionat amb altres delictes semblants que es van produir en setmanes anteriors i que estaven generant una certa preocupació entre els veïns. Esperem que amb esta detenció acaben este tipus de robatoris”. A més, ha afegit que “com a alcalde i responsable de la Policia Local vull felicitar els nostres agents per haver dut a terme estes detencions, que mostren que el nivell de seguretat de la nostra ciutat està augmentant i posa en relleu la professionalitat dels nostres agents locals”.