La Pompa i Totum Latine tanca els Ludi Saguntini

La pompa ha recorregut el barri antic de la ciutat i, després d'esta desfilada, han realitzat al Teatre Romà la clausura i entrega de premis a l'alumnat

La XXVI edició dels Ludi Saguntini ha arribat a la seua fi amb la desfilada de la Pompa i Totum Latine, que ha transcorregut des de la Domus Baebia fins al Teatre Romà. En este emplaçament històric, els integrants de la Pompa han fet una representació. Després, l'alumnat ha pogut gaudir de l'obra Clásicos en la luna, a càrrec del grup Clásicos Luna, de l'IES San Pedro de Luna de Saragossa.

En l'acte ha participat el regidor d'Educació, Raúl Palmero, qui també ha format part de la Pompa. Ja en el Teatre Romà, les associacions Lvdere et Discere i Prósopon han entregat els premis Certamen Hermes a l'alumnat.

Raúl Palmero, ha assegurat: «Estem molt contents de la participació, de la recepció que ha tingut la nostra ciutat, amb més de 14.000 alumnes». Així mateix, el regidor d'Educació ha afirmat que els Ludi Saguntini són «una de les activitats més importants de la nostra ciutat». D'altra banda, ha agraït «a totes les associacions i col·lectius participants, així com a les administracions i a la Policia Local i Protecció Civil» pel seu treball durant esta setmana.