La presentació del nou llibre de Santiago Posteguillo ompli la Via del Pòrtic

A la presentació que va ser organitzada per la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt va assistir l'alcalde Quico Fernández
Imagen 1Imagen 2
 
 
La presentació del nou llibre de Santiago Posteguillo, “La legió perduda” va omplir divendres passat, la Via del Pòrtic. El famós escriptor de novel·la històrica, va presentar el que és el desenllaç de la trilogia “Trajano”. A la presentació, que va ser organitzada per la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, va assistir l'alcalde, Quico Fernández; al costat d'altres membres de la corporació.
 
El llibre s'emmarca en l'any 53 a. C. quan el cònsol Cras travessà l'Eufrates per a conquistar Orient, però el seu exèrcit va ser destrossat a Carrhae. Una legió sencera caigué presonera dels parts. Ningú sap exactament què passà amb aquella legió perduda.
150 anys després, “Trajano” està a punt de tornar a travessar l'Eufrates. Els parts esperen a l'altre costat. Les tropes del Cèsar dubten. Temen acabar com la legió perduda. Però Traja no té por i emprén la campanya militar més gran de Roma cap a la victòria o cap al desastre. Intrigues, batalles, dues dones adolescents, idiomes estranys, Roma, Pàrtia, Índia, Xina, dos cèsars i una emperadriu s'entrecreuen en el relat èpic més gran del món antic. La legión perdida, es la novel·la amb què Santiago Postequillo tanca la seua aclamada trilogia sobre “Trajano”.